Werken bij Van Genderen

Werk voor professionals

VGMI is een jonge en snelgroeiende organisatie. Steeds meer aannemers betrekken ons bij hun projecten. We onderscheiden ons door onze R-DLP’ers zorgvuldig te selecteren en op te leiden. Goed voor jou om te weten! Het betekent dat je aan specifieke eisen moet voldoen om namens VGMI op pad te mogen. Je bent niet zomaar een professional.

Jouw kracht
Heel belangrijk vinden we dat je zelf jarenlange ervaring hebt in het grondwerk. Of je nu aan de schop hebt gestaan, kraanmachinist of meewerkend voorman was, je hebt in elk geval praktijkervaring. Daarnaast ben je dankzij een mbo-werk- en denkniveau klaar om de nodige opleidingen te volgen.
Zeker zo belangrijk is dat je goed en graag met mensen omgaat. Je houdt van teamwork. Omdat je veel verantwoordelijkheid krijgt, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen. Door deze eigenschappen wordt je op de bouwlocatie al snel geaccepteerd als R-DLP’er en zien de medewerkers van de aannemer jouw toegevoegde waarde.

Solliciteer!
Ben jij zo’n R-DLP’er? Heb jij je papieren al of ben je bereid ze te halen? Neem dan contact op met ons en stuur ons je sollicitatie met CV!

meer weten?