VGMI doet méér voor u

Wij helpen u om veilig te werken en aan alle voorschriften te voldoen. Dat doen we door het flexibel inzetten van professionele R-DLP’ers. Daarnaast ondersteunen we u met andere diensten.

Opstellen V&G-plan uitvoeringsfase

Zodra uw project wordt gerealiseerd, is het Veiligheids- &Gezondheidsplan (V&G-plan) dat u in de ontwerpfase opstelde, niet toereikend meer. Dit plan moet worden getoetst en vertaald naar een realistisch V&G plan uitvoeringsfase. Onze professionals stellen dit plan voor u op.

Verhuur van materialen en instrumenten

Bij het werken met verontreinigde grond hebt u specifieke materialen en instrumenten nodig. Van deco-unit tot PID-meter. Deze kunt u op projectbasis van ons huren. Wij zorgen dat u op het juiste moment over de juiste hulpmiddelen beschikt. U bent zo zeker van goed onderhouden, gekeurde en – indien van toepassing – gekalibreerde materialen en instrumenten.

Levering van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Van adembescherming en brandveilige wegwerpoverall tot helmen en handschoenen. U kunt ze bij ons bestellen, met of zonder uw logo. Wij leveren een compleet assortiment aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Bel 030- 633 55 12  en vraag naar de mogelijkheden of ’n scherpe offerte!

 

meer weten?