Over VGMI

De jarenlange ervaring van Gert van Genderen met de inzet van R-DLP'ers en de dienstverlening in de milieu- en infra sector heeft er toe geleid dat hij in 2013 Van Genderen Milieu & Infraservice (kortweg VGMI) oprichtte. Het team van VGMI bestaat, naast de bedrijfsleiding, ervaren en gemotiveerde R-DLP'ers, KVP-ers die onder CROW keurmerk zijn opgeleid, Middelbaar en Hoger Veiligheidskundigen en gediplomeerde verkeersregelaars.


Professioneel partner

Onze missie is helder. We willen door aannemers ervaren worden als een professionele partner die hen volledig ontzorgt op het gebied van veilig werken met verontreinigde grond. We houden uw doel in het oog: het realiseren van een winstgevend project, binnen de planning, begroting en andere contractuele afspraken. Het veilig werken met verontreinigde grond is voor u een randvoorwaarde. Wat ons betreft, heeft u daar nauwelijks omkijken naar.

Totaaloplossing

De extra taken die het veilig werken met zich meebrengen, voeren wij zoveel mogelijk voor u uit. Onze R-DLP’ers hebben een spilfunctie op de projectlocatie. Maar ook op andere manieren maken we het u gemakkelijk: zo stellen we V&G-plannen uitvoeringsfase op en leveren c.q. verhuren we benodigde hulpmiddelen en materialen. We hebben een cursusplatform zodat gemakkelijk en snel de bijscholing geregeld kan worden voor onze R-DLP-ers.

meer weten?