Bedrijfshulpverlener (BHV)

Kijk voor onze actuele agenda voor de Bedrijfshulpverlener op onze nieuwe website cursusgeregeld.nl

 

✔ Meest geboekte opleiding
✔ CCV/Code 95 registratie mogelijk
✔ Betalen met iDeal zonder extra boekingskosten
✔ Een cursusdag inclusief verzorgde lunch
 Gebruik van de modernste technieken
✔ 100% garantie dat de cursus doorgaat

Brand blussen (24)

Selecteer rechts de juiste datum!

In deze cursus leert u maatregelen te nemen bij gevaarlijke situaties op uw werk om zo letsel en/of schade bij collega’s en (eventuele) bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Eerste hulp, hoe te handelen bij brand en ontruiming staan in deze cursus centraal.

Voor wie?
Elk bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren en daarom één of meer mensen met BHV in dienst te hebben.  Deze cursus is geschikt voor kandidaten die nog niet eerder BHV cursus gevolgd hebben en kandidaten die herhaling nodig hebben om hun certificaat te verlengen. Ook is deze cursus geschikt als NiBHV herhaling.

Onderwerpen
–  Ontruimingsoefening
–  Levensreddende handelingen en reanimatie (met AED)
–  Brand blussen
–  Organisatie bedrijfshulpverlening
–  Alarmering

Doel
Na deelname aan deze cursus kun je:
–  beginnende brand bestrijden
–  levensreddend handelen
–  reanimeren (met AED)
–  communiceren tijdens een calamiteit
–  ontruimen en evacueren

BHV 
De cursus BHV bestaat uit een zelfstudie theorie met een dag les. Voor aanvang van de cursus krijgt u een digitaal lesboek toegestuurd. Deze kunt u dan voorafgaande de cursusdag doornemen. Op de cursusdag zelf zal een gedeelte theorie herhaald worden en wordt praktijk geoefend.

BHV Herhaling
Ook voor de herhaling bent u van harte welkom bij Van Genderen Advies & Opleidingen. In een dag wordt de theorie weer opgefrist en worden praktijkhandelingen weer geoefend.

NiBHV Herhaling
Daarnaast is het mogelijk om  een NiBHV herhaling bij ons te volgen. Dit is een dag waarin de theorie en praktijk opnieuw behandeld wordt. U kunt deze cursus boeken als u eerder al een NiBHV certificaat heeft gehaald. Let op: Als u bij ons een NiBHV Herhalingscursus doet, vermeldt dan bij de opmerkingen uw oude certificaat nummer. Zo kunnen wij doorgeven aan NiBHV dat u de herhaling heeft gedaan.

verbinden (4)

CCV/Code 95
Bij deze cursus is CCV (Code 95) registratie mogelijk. Door volgen van deze cursus kunt u dus voldoen aan de verplichte nascholing van chauffeurs. Bij het inschrijven van deze cursus, kunt u de optie CCV aanvinken.

Certificaat
De cursusdag BHV wordt afgesloten met een eindtoets. Indien u geslaagd bent, ontvangt u het certificaat BHV. Dit certificaat is één jaar geldig. Daarnaast ontvangt u een pas ter waarde van € 9,95.

Tarief
Deelname aan de cursus BHV bedraagt € 167,00 excl. btw.  De toeslag van CCV bedraagt € 20,00.
De tarieven zijn inclusief lunch. Bij de cursus BHV voor de eerste keer is ook een boek inbegrepen.

Op aanvraag verzorgen wij ook de BHV-cursus op locatie.

foto BHV

meer weten?